Deelnemen voor bedrijvenWilt u logistiek talent in uw organisatie optimaal inzetten om logistieke projecten te laten slagen? Wilt u het innovatief en creatief vermogen van uw organisatie versterken? Wilt u talentvolle hbo(+) talenten boeien en laten groeien in uw organisatie?

Pakt u het zelf op?

Op basis van de pilot Logistic Talent Incubator in 2012 is het stappenplan op deze site ontwikkeld. Hiermee kunnen logistieke bedrijven zelf aan de slag met talentontwikkeling. Het biedt logistieke bedrijven een format om talentontwikkeling van jonge, hoger opgeleiden te koppelen aan logistieke projecten binnen de organisatie. Talenten ontwikkelen door trainingen, netwerkbijeenkomsten en het uitvoeren van een project voor uw eigen organisatie. We delen onze kennis en ervaring graag met u zodat u zelf aan de slag kunt. Belt u hiervoor met Bas Groot, NHTV op 06 -29 512 513.

Download de flyer

Wilt u samenwerken met professionele partijen?

Logistic Talent Incubator is een unieke combinatie van talentontwikkeling en het succesvol uitvoeren van logistieke projecten

In het 4e kwartaal van 2013 start Logistic Talent Incubator 2.0. Een samenwerking van Midpoint Brabant, NHTV Internationaal Hoger Onderwijs, Boostlogix en Venturn.

Logistic Talent Incubator creëert een uitdagende ontwikkelomgeving waarin uw jonge, talentvolle hbo(+) medewerkers zich uitstekend ontplooien via trainingen, het uitvoeren van projecten voor uw organisatie en het vergroten en gebruiken van hun professionele netwerk.

Graag lichten wij u toe hoe een talent uit uw organisatie deel kan nemen aan dit unieke programma. Neem hiervoor contact op met Nancy Bastiaansen, telefoonnummer 076-533 26 45 of mail naar Bastiaansen.n@nhtv.nl